innovative stands & interiors...
Follow Us:

Aktual

making your brand excel...

Aktual

Aktual, 30 jaar ervaring en know-how in standen- en interieurbouw

Al 30 jaar ontwerpt en bouwt Aktual standen en interieurs in binnen-en buitenland. Creativiteit, een vlotte communicatie, een goede technische realisatie, een stipte opbouw evenals een perfecte afwerking zorgen ervoor dat ons bedrijf zich zowel in België als internationaal weet te onderscheiden.

Of het nu om een beursstand, bedrijfsinrichting, showroom of horecazaak gaat, het interieur bepaalt de volledige sfeer en uitstraling van de ruimte. En laat dat nu net onze passie zijn! We ontwerpen, begeleiden en bouwen standen en interieurs die perfect aansluiten op uw wensen en budget. Wenst u een houtbouwstand of geeft u de voorkeur aan een aluminium of trussing standsysteem? Wij adviseren, u kiest…

Maak kennis met onze filosofie en ontdek dat een beursstand, showroom of interieur veel meer vertegenwoordigt dan men op het eerste gezicht zou denken. Onze gedrevenheid en ervaring creëren een meerwaarde en maken van uw realisatie een belevenis op zich. Een kleine of grote oppervlakte, een beperkt budget of een groter budget… we maken van ieder project iets bijzonders.

Ons enthousiast team van creatievelingen, administratieve krachten, werfleiders, schrijnwerkers, schilders, elektriciens en magazijniers, onder leiding van zaakvoerder Kristof De Baerdemaeker, staat voor u klaar om u door het volledige proces van uw beursdeelname te begeleiden. Van de eerste briefing tot de stockage van uw stand na beursdeelname, u kunt op ons rekenen!

Door de jaren heen bouwden wij een waardevolle know-how en ervaring op. Voor ons kent een beursdeelname geen geheimen meer. Ook met het inrichten van uw showroom of interieur weten wij raad. Door de jaren heen heeft Aktual een stevige reputatie opgebouwd op vlak van interieurontwerpen, maatwerk en afwerking. Deze sterkhouders van ons bedrijf worden zeer gesmaakt door onze klanten. Want waarom het tijdelijke van een beursstand niet doortrekken in het permanente van uw showroom of interieur.

Dit alles resulteert in een brede waaier aan tevreden klanten uit allerhande sectoren, Zij waarderen keer op keer onze betrouwbaarheid, flexibiliteit, service, creativiteit, open communicatie en bereikbaarheid.

Aktual denkt aan de toekomst. Om onze kwaliteit te blijven garanderen en de nieuwste technieken en materialen te kunnen aanbieden, verhuizen wij in 2017 naar een nieuwbouw van 8000 m² met grotere schrijnwerkerij, nog meer stockageruimte en moderne ontwerpafdeling. Zo trachten wij de perfectie nog dichter te benaderen.

Kennismaken?

Benieuwd naar meer? Geef ons dan een seintje. Wij komen graag langs om kennis te maken met u en uw zaak

Aktual BVBA
Noorwegenstraat 22
B-9940 Evergem
+32 9 357 56 72
info@aktual.be
google maps

Contactformulier

PROJECT IN DE STEIGERS?

Wil u graag kennismaken met onze totaal-oplossingen?
Wil u graag uw ideeën en visie met ons bespreken?

Contacteer ons

ONZE GARANTIE
Ons enthousiast team van creatievelingen, administratieve krachten, werfleiders, schrijnwerkers, schilders, elektriciens en magazijniers staat voor u klaar! Van de eerste briefing tot de stockage van uw stand na beursdeelname, u kunt op ons rekenen!
Meer weten...?
Contact
Aktual@twitter
© Aktual 2018 | web design lason.be | share