innovative stands & interiors...
Follow Us:

Werkwijze

making your brand excel...

Werkwijze

1. Eerst luisteren we naar uw wensen

Denkt u er aan om deel te nemen aan een beurs of heeft uw showroom dringend een facelift nodig? Weet dan dat Aktual de oplossing biedt. Bel of mail ons gerust en wij komen zo snel mogelijk langs voor een eerste gesprek. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek overlopen we samen met u uw verlangens en behoeften. We luisteren en ondersteunen u bij de keuze voor een specifieke stand of bepaald interieur. U ontdekt meteen dat we een proactieve rol spelen waarbij praktisch advies de hoofdtoon voert.

2. Ontwikkeling van uw project

Elk project is uniek en gepersonaliseerd. Op basis van de briefing gaan we aan de slag voor de ontwikkeling van uw project. De praktische en technische noden primeren tijdens dit proces: oppervlakte, verlichting, indeling … . Ons team van ontwerpers ontwikkelt een origineel concept op uw maat. Geen standaard oplossing als maatwerk verkocht, maar een uniek antwoord op uw vraag. Tijdens deze ontwikkelingsfase staan onze ontwerpers in nauw contact met u, zodat zo goed mogelijk aan uw verwachtingen kan worden voldaan.

3. Ontwerp en levensechte visualisatie

Het concept staat op punt, dan zorgen wij voor het ontwerp en de digitale visualisatie ervan. Zo krijgt u een realistisch beeld van uw stand of interieur. We werken materiaalonafhankelijk en stemmen onze oplossing volledig af op uw stijl. Uw garantie voor een geslaagde uitwerking die uw eigenheid weerspiegelt.

4. Realisatie: volledig huisgemaakt

Eens we uw goedkeuring voor het ontwerp ontvangen, gaat de uitwerking van start. We beschikken over een sterk uitgerust productieatelier waar we uw stand of interieur tot in de details ontwikkelen: van schrijnwerk tot schilderafwerking. Digitale prints en belettering maken we binnenshuis en ook zaken als tv-schermen, audio, meubilair en verlichting worden door ons verhuurd en geïnstalleerd. Kortom wij zorgen dat alles piekfijn wordt voorbereid zodat de stand zonder problemen en volledig naar uw wens kan worden opgebouwd. Hebt u hulp nodig bij de voorbereiding van uw beursdeelname (aanvraag van nutsvoorzieningen vb. elektriciteit, water, ophangingspunten,…)? Ook dat is een deel van onze standaard dienstverlening

5. Transport en plaatsing: België, Amerika of Singapore? We zullen er zijn!

Aktual is internationaal actief. We zorgen ervoor dat uw stand ter plaatste geraakt en perfect geïnstalleerd wordt. In België of waar ook ter wereld, niets is ons te ver. Alle praktische zaken die hierbij komen kijken, nemen wij voor onze rekening. Wij beschikken over een eigen transportafdeling, waardoor we heel flexibel zijn. Tijdens de voorziene opbouwdagen wordt de stand opgebouwd en tot in de puntjes afgewerkt. De nodige verlichting wordt opgehangen, het meubilair wordt geplaatst, de digitale prints worden aangebracht, audiovisueel materiaal wordt voorzien en de belettering in de stand wordt gekleefd. Op de laatste opbouwdag blijven we met een ploeg ter plaatse tot u zelf de stand komt opleveren. Samen bekijken we het eindresultaat en kunnen nog aanpassingen aangebracht worden. Ook tijdens beursopening blijven wij tot uw dienst.

6. Service en opvolging

Aktual kijkt vooruit. Daarom bouwen we met onze klanten graag een langetermijnrelatie uit. Na de plaatsing van uw stand blijven we steeds beschikbaar bij vragen of problemen. We breken uw stand na de beurs heel zorgvuldig af. Mocht u na een beurs uw stand willen stockeren, dan zorgen wij hiervoor – kosteloos! Tenslotte is onze betrokkenheid uw garantie voor een succesvol resultaat.

Kennismaken?

Benieuwd naar meer? Geef ons dan een seintje. Wij komen graag langs om kennis te maken met u en uw zaak

Aktual BVBA
Noorwegenstraat 22
B-9940 Evergem
+32 9 357 56 72
info@aktual.be
google maps

Contactformulier

PROJECT IN DE STEIGERS?

Wil u graag kennismaken met onze totaal-oplossingen?
Wil u graag uw ideeën en visie met ons bespreken?

Contacteer ons

ONZE GARANTIE
Ons enthousiast team van creatievelingen, administratieve krachten, werfleiders, schrijnwerkers, schilders, elektriciens en magazijniers staat voor u klaar! Van de eerste briefing tot de stockage van uw stand na beursdeelname, u kunt op ons rekenen!
Meer weten...?
Contact
Aktual@twitter
© Aktual 2018 | web design lason.be | share